Wij zijn op zoek naar zelfstandig creatief talent!

Werken bij CC Educatie?

Versterk ons team!

Om onze groei door te kunnen zetten zijn wij op zoek naar enthousiaste partners die ons team kunnen versterken. Daarin zijn we behoorlijk flexibel; Het kan zijn dat je al een eigen bedrijf hebt en nog wat extra werk kunt gebruiken, of dat je gewoon op zoek bent naar een (parttime) uitdaging waarin je een nuttige bijdrage kunt leveren.

Ben je geïnteresseerd in pedagogiek, kunst educatie en/ of community art? Ben je sociaal-maatschappelijk betrokken? Hou je van organiseren? Heb je affiniteit met kinderen, jongeren en / of ouderen? Heb je een relevante opleiding en / of aantoonbare ervaring? Dan bestaat er een mogelijkheid om bij onze projecten te worden ingezet. We zoeken met name kandidaten die een aantal uren per project beschikbaar kunnen zijn.

Daarnaast zoeken wij mogelijke partners die aan bovenstaande voldoen maar die tevens in staat zijn om zelfstandig namens CC te acquireren en de projecten onder begeleiding van CC dan vervolgens te realiseren.
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@cc-educatie.nl en wellicht kun je dan bij een van onze projecten worden ingezet of als partner zelfstandig aan de slag.

Op zoek naar een stage­plek?

Volg je een opleiding docent beeldende vormgeving, PABO of Communicatie en Multimedia? Regelmatig hebben we stageplaatsen voor studenten die ons team willen komen versterken bij de diverse projecten.

Mail  jouw motivatie naar info@cc-educatie.nl, dan kunnen we kijken of en hoe we invulling kunnen geven aan jouw stage.